Rreth Alena Polyn (AL)

about-me Кристина Берц

Alena Polyn - është një magjistare trashëguese, e cila posedon dhuratën e parashikimit. Ajo është autore e shumë librave magjikë, orakujve dhe krijuesja e të vetmit kuvertë të plotë të Tarotit në botë. Mundësitë e trashëguara të Dinastisë së shtrigave tashmë i vazhdojnë dhe vajzat e saj, më e madhja prej tyre, Kristina, që në moshën 14- vjeçare ka shkruar veprën e saj të parë magjike, librin «Dhe atëherë Demoni më tha ». Alena Polyn është themeluese e organizatës magjike ndërkombëtare Perandoria e Shtrigave më të Fuqishme . Ajo merret në veçanti me studimin e universit dhe është një praktikuese e magjisë. Burimi i të gjitha njohurive të Alena Polyn u bë Primordiali i të gjitha gjërave egzistuese, kjo i jep mundësinë një shtrige që me të vërtetë të njoh materien në thelb të saj, që do të thotë të krijojë gjëra materiale lindur nga dëshirat, duke mos e ndarë kështu magjinë në nacionalitete dhe drejtime. Mundësitë e Alena Polyn janë të pakufizuara. Nëpërmjet proçesit të inicimit në shtriga, Alena Polyn i jep mundësinë iniciatorit të fitojë njohuri nga Primordiali.

«Njerëzit e kanë ndarë magjinë në nacionalitete, ngjyra apo dhe fe, duke u bërë kështu priftërinj të perëndive të ndryshme, ky hendek i një shtrese të vetme dijesh është një mundësi e papërsosur për të kuptuar thellësinë e magjisë », - thekson Alena Polyn.

Alena Polyn është e njohur për zbulimet e saj serioze në artin e magjisë dhe shtrigërisë, për zhvillimet e saj unike. Nxënësit e saj po krijojnë tashmë veprat e tyre magjike duke ndihmuar në këtë mënyrë dhe njerëzit. Alena Polyn ishte e para që hapi sekretet e njohurive të rendit botëror. Duke treguar se pjesa jonë e Tokës është një filxhan, duke treguar për fshikëzën dhe zvogëlimin e saj, rreth Chin Zhenchin, njohuri të këtij lloji janë zbuluar shumë nga Alena Polyn dhe tashmë ato janë në dispozicion të njerëzve.

Об Империи Сильнейших Ведьм Отзывы

Пресс-центр / СМИ о нас Контакты