За Альона Полън (BG)

about-me Кристина Берц

Альона Полън - потомствена магьосница, притежаваща дарбата на ясновидството. Тя е автор на магически книги, оракули и единственото в света пълно тесте карти Таро. Потомствените възможности на Династията на магьосниците сега се продължава от дъщерите, по-голямата Кристина още в 14 годишна възраст пише първата си магическа творба, книгата "И Демонът ми каза". Альона Полън е основател на международната магическа организация Империята на най-Могъщите Магьосници. Тя се занимава с изучаване на вселената и практикува магьосничество. Източникът на всички знания на Альона Полън е Първичното на всичко съществуващо и носещо, това дава възможност на магьосницата наистина да работи с материята, т.е. да създава материални неща от желанията, без да разделя магията по националност и насока. Възможностите на Альона Полън са безгранични. Провеждайки ръкополагане на магьосница, Альона Полън дава възможност на ръкоположения също да черпи познания от Първичното.

«Хората разделят магията по националност, цвят и религия, като стават жреци на едни или други Богове, това разкъсване на този единен слой знания не дава идеалната възможност да се достигне дълбочината на магията», - казва Альона Полън.

Альона Полън е известна със сериозните си открития в магията и магьосничеството, с уникалните си разработки. Нейните ученици вече създават магическите си творби и помагат на хората. Альона Полън е първата, която откри тайните знания за устройството на света. Като показа, че нашата част от Земята е чаша, разказа ни за пашкула и намаляването му, за Ранга на Жената, бяха открити много такива знания от Альона Полън и сега те са достъпни за хората.

Об Империи Сильнейших Ведьм Отзывы

Пресс-центр / СМИ о нас Контакты