Over Alyena Polyn (NL)

about-me Кристина Берц

Alyena Polyn is een nakomelingschappige duivelin, zij heeft een begiftiging van helderziendheid. Zij is auteur van magische boeken, orakulen en het enige in het wereld volledige Taro spel. De erfelijke mogelijkheiden van de duivelins’ Dynastie nu voortbrengen in zijn dochters, de eldere Cristina heft al op veertien jarige leeftijd zijn eerste magische werk geschreven, het boek onder de title »En de Duivel zeide mij”. Alyena Polyn is een oprichter van een internationale magische organisatie het Imperium van de Sterkste Duivelins. Zij houdt zich bezig met het leren van de schepping en oefent zwartekunst. Het bron van alle Alena Polyn kennissen is De Primordiale van alles baarlijke en dragende, wat geeft de duivelin feitelijk weten de stof, i.e. te scheppen stoffelijke dingen uit gewenste, daarbij de zwartekunst is niet verdeelt tussen nationaliteit en de richtingen. De mogelijkheiden van Alyena Polyn zijn niet beperkt. Door inzegening naar een duivelin Alyena Polyn geeft de inzegende een kans ook kenissen uit De Primordiale te krijgen.

»Mensen hebben de zwartekunst tussen nationaliteiten, kleuren en religia’s verdeelt daarbij ze zijn de priesters van verschillende Godden geworden, maar dat is een verbreking van ongedeelde lag van kenissen en tergelijkertijd niet een ideale mogelijkheid om de diepte van de zwartekunst te leren”,-zo zegt Alyena Polyn.

Alyena Polyn is bekend met zwaarwichtige ontdekkingen in de zwartekunst, de enige werken. Zijn studenten al scheppen eigen werken in de zwartekunst en helpen aan de mensen. Alyena Polyn heft het eerste ontdekt geheime kenissen over de schepping. Door het te tonen dat onze gedeelte van de Aarde is een kelk, door ons over kokon te hebben verteld en over zijn vermindering, over de generaalschap van Jhenchina ook; er zijn vele dergelijke kenissen door Alyena Polyn ontdekt en nu zijn deze verkrijgbaar voor de mensen.

Об Империи Сильнейших Ведьм Отзывы

Пресс-центр / СМИ о нас Контакты