Despre Aliona Polâni (RO)

about-me Кристина Берц

Aliona Polâni este o vrăjitoare care și-a moștenit darul de la strămoși și are harul clarziviunii. Este autoarea mai multor cărți de magie, oracole și a singurului set complet de cărți Tarot din lume. Darurile de familie ale Dinastiei de vrăjitoare au continuitate și în cazul fiicelor Alionăi: cea mare, Cristina, la vârsta de 14 ani și-a scris deja prima lucrare de magie – cartea »Mi-a spus Denomul”. Aliona Polâni este fondatoarea organizației internaționale de magie Imperiul Celor Mai Puternice Vrăjitoare. Se ocupă de studierea universului și practică vrăji. Sursa tuturor cunoștințelor Alionăi Polâni este Primordialitatea întregului incarnat și neincarnat, ceea ce îi oferă vrăjitoarei posibilitatea de a cunoaște cu adevărat materia, adică de a crea lucruri materiale din dorințe, fără a separa magia în funcție de naționalitate și ramură. Capacitățile Alionăi Polâni sunt nelimitate. Inițiind în calitate de vrăjitoare, Aliona Polâni îi oferă și celui inițiat posibilitatea de a căpăta cunoștințe de la Primordialitate.

»Oamenii au separat magia în funcție de naționalitate, culoare și religie, devenind slujitori ai diverșilor Dumnezei; o astfel de rupere a unicului strat de cunoștințe face imposibilă conceperea profunzimii magiei”, spune Aliona Polâni.

Aliona Polâni este cunoscută datorită descoperirilor serioase în domeniul magiei și vrăji, precum și datorită cercetărilor unicat. Elevii săi își creează deja lucrări de magie proprii și ajută oamenii. Aliona Polâni a fost prima care a dezvăluit cunoștințele secrete despre univers. A demonstrat că partea noastră de Pământ este o cupă, a povestit despre cocon și despre micșorarea acestuia și despre Gradul Femeii – o multitudine de cunoștințe de acest gen au fost dezvăluite de Aliona Polâni, acestea fiind accesibile pentru oameni în ziua de azi.

Об Империи Сильнейших Ведьм Отзывы

Пресс-центр / СМИ о нас Контакты