Για την Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών (GR)

Η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών είναι η μοναδική απόκρυφη οργάνωση διεθνούς εμβέλειας

Потомственная ведьма Алёна Полынь

Την ΑΔΜ ίδρυσε η Αλιόνα Πολίν, μάγισσα με ιστορία γενεών πίσω της. Η σύνδεση γενεών μας δίνει το δικαίωμα να καλούμαι μάγισσα με ιστορία ή μάγισσα του γένους όχι μόνο στα λόγια. Η γιαγιά μου προέρχεται από μια διάσημη Γενεά μαγισσών και σήμερα πλέον και οι κόρες μου συνεχίζουν τη Δυναστεία των μαγισσών.

Στην κοινωνία διαμορφώθηκε η αντίληψη της μάγισσας ως μιας αγράμματης, αγενούς γυναίκας ή γριάς που μένει σε απομόνωση, μέρα-νύχτα κάνει μαγεία κάπου στο νεκροταφείο ή στη σκοτεινή γωνία του σπιτιού της. Θέλω να επεξηγήσω, επειδή πλέον έχει χαθεί η σωστή αντίληψη. Μάγισσα («ved’ma») σημαίνει «εκείνη που γνωρίζει την ύλη», οι μάγισσες υπήρχαν σε διάφορα στρώματα της κοινωνίας, ανάμεσα και στους ευγενείς, αλλά οι άνθρωποι έφτασαν να ξέρουν μόνο την εικόνα μιας χωριάτικης μαγείας και μιας ξυπόλητης γριάς που φοράει σχεδόν κουρέλια. Εντωμεταξύ, οι ευγενείς πολύ επιδίδονταν σε απόκρυφες ενέργειες και δημιουργούσαν απόκρυφες οργανώσεις. Τα ξόρκια και η μαγεία των ευγενών διακρινόταν πολύ από την χωριάτικη μαγεία με το βάθος της γνώσης, τη δυνατότητα μιας σοβαρής μελέτης του κόσμου και το ενδιαφέρον στην μαγεία ως μια επιστήμη, όλα αυτά χαρακτήριζαν το γένος των ευγενών. Αναμφισβήτητα και οι ίδιες οι τελετές είχαν μια άλλη Δύναμη και κατεύθυνση, αφού το περιβάλλον πάντα διαμορφώνει την κοσμοαντίληψη.

Στον πολιτισμό όλων των λαών υπάρχουν πολλές βαθιές γνώσεις, η μαγεία των ανθρώπων διαφορετικών επιπέδων και διαφορετικών λαών έχει και πάλι την ίδια Πηγή, την Απαρχή. Στην ίδια τη Δύναμη της Απαρχής βασίζεται η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών. Δεν διακρίνουμε τη Γη σε χώρες, αλλά μόνο σε σημεία του ορίζοντα, αντιλαμβανόμενοι ότι η Γη είναι ένα ενιαίο σώμα. Οι γνώσεις οποιασδήποτε χώρας, η μαγεία οποιουδήποτε λαού είναι όσα χρειάζονται μια βαθύτατη μελέτη. Πολλά έχουν χαθεί, αλλά όχι ανεπιστρεπτί. Η ΑΔΜ αναδύει στην επιφάνεια τις γνώσεις του παρελθόντος και συσσωρεύει τις μαγικές τις εμπειρίες.

Με τι ασχολείται η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών;

Чем занимается Империя Сильнейших Ведьм?

Ο βασικός και ο κύριος στόχος της Αυτοκρατορίας των πιο δυνατών Μαγισσών είναι η βελτίωση της ζωής της Γης και η αύξηση της ποιότητας της ζωής του ανθρώπου που γνωρίζει, εκείνου που χρειάζεται στη Γη για την αλληλοεπίδραση. Χάρη σε τι βελτιώνεται η ζωή της Γης και η ποιότητα της ζωής του ανθρώπου;

Χάρη σε γνώσεις τις οποίες σε πρακτική μορφή οι μάγοι και οι μάγισσες της ΑΔΜ εφαρμόζουν στη Γη. Χάρη στην φυσική βοήθεια στη Γη. Και μάλιστα χάρη στο φύτευμα δέντρων και λουλουδιών από το Βιβλίο ειδών προς εξαφάνιση. Όχι χάρη σε ένα απλό φύτευμα, αλλά χάρη στο τελετουργικό, που έχει στόχο όχι μόνο να γεμίζουμε τη ΓΗ με πρασινάδες, αλλά να πραγματοποιήσουμε ενεργειακά δυνατές τελετές προς την αποκατάσταση της Γης.

Η μελέτη της μαγείας και των ξορκιών σε πολύ μεγάλο και βαθύ επίπεδο επιτρέπει στους μάγους και τις μάγισσες της Αυτοκρατορίας α εφαρμόζουν τις μαγικές γνώσεις όχι μόνο για τη βελτίωση της ποιότητας της δικής τους ζωής και της ζωής των συγγενών τους, αλλά και των χωρών όπου μένουν, καθώς και όλης της Γης.

Η κοσμοαντίληψη των ανθρώπων έχει πολλές θρησκείες, η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών μιλάει για μια ενιαία Πηγή όλων των γνώσεων. Οποιαδήποτε θρησκεία βασίζεται σε μία ή σε άλλη γνώση και πάντα έχει έναν στόχο, ο στόχος είναι διάφορο είδος επίδρασης στην συνείδηση του ανθρώπου. Δεν αρνούμαστε καμία θρησκεία, λέμε ότι τα πάντα είναι ένα. Δημιουργώντας τη μία ή την άλλη θρησκεία, στρέφοντας στον έναν ή στον άλλο Θεό πρέπει να αντιλαμβάνεστε ότι η κοιτίδα των πάντων είναι η Απαρχή. Η Απαρχή για όλα τα υπάρχοντα και μη. Αν δεν αγαπούμε κάποια χώρα, αρνούμαστε το μέρος της Γης, και είναι σαν να μην αγαπούμε κάποιο μέλος του σώματός μας. Η προσβολή ων συναισθημάτων των πιστών που ανήκουν σε μία ή σε άλλη θρησκεία ή πιστεύουν στον Θεό, με εκφράσεις περί ανεπάρκειας της πίστης τους, είναι ένα αδιέξοδο της αμάθειας. Οι γνώσεις όλων των θρησκειών πηγάζουν από την μελέτη της γνώσης.

Κάθε θρησκεία έχει φιλτράρει τη γνώση σύμφωνα με την αντίληψη του λαού που κατοικεί σε μία ή σε άλλη χώρα, λαμβάνοντας όμως υπόψη να μην μάθουν οι αμαθείς κάτι παραπάνω, ώστε να μην αποκτήσουν ενδιαφέρον προς την ατομική τους συνείδηση και να βγουν από τη μάζα των βιολογικών ρομπότ. Ακριβώς για αυτό το λόγο η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών αγαπάει όλη τη Γη και μελετάει όλες τις γνώσεις. Για να δημιουργήσει τη δυνατότητα της Μεγαλοψυχίας, δηλαδή της ανόδου της ψυχής και ένα απλό πρόσωπο στο Μεγάλο (ακριβώς αυτή την έννοια έχει η Μεγαλοψυχία). Η Μαγεία είναι επιστήμη όλων των επιστημών και θρησκεία των θρησκειών, που σημαίνει ότι έχει μέσα της το σπόρο χάρη στον οποίο μπορούμε να καλλιεργήσουμε τον κήπο. Αντιλαμβανόμαστε το βάθος και τις δυνατότητες εκείνων των γνώσεων που μέρα με τη μέρα ανακαλύπτουμε.

Η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών διεξάγει την τελετή μύησης στις μάγισσες και μάγους. Η μύηση στη μάγισσα ή στο μάγο δεν είναι τελετή απάρνησης από τον έναν ή τον άλλον δημιουργό (π.χ. απάρνηση από τον Χριστό), δεν είναι να σφάζουμε έναν πετεινό στο νεκροταφείο. Αν ένας μάγος σας μιλάει για την απάρνηση ή κάνει μύηση μόνο για μουσουλμάνους ή χριστιανούς, δεν είναι γνώστης.

Η τελετή μύησης στις μάγισσες και μάγους στην Αυτοκρατορία των πιο δυνατών μαγισσών είναι, πρώτον, είσοδος στην Αυτοκρατορία, δεύτερον, είναι η απόκτηση της Δύναμης των 4 δυνάμεων της φύσης, τρίτον, ενός καναλιού της γνώσης, όπου η γνώση των μαγισσών και των μάγων έχει ένα προσωρινό βάθος, και τέταρτον, είναι το κανάλι του Δημιουργού. Είναι μια πραγματική μύηση στην μάγισσα και στον μάγο και, βεβαίως, είναι η ευθύνη και οι υποχρεώσεις. Για την κατανόηση της τελετής υπάρχουν βιβλία και συσκέψεις βίντεο για να γίνει κατανοητή η τελετή μύησης στην μάγισσα, επειδή η αμάθεια γεννάει παράξενες, ακατανόητες και, φορές – φορές, επικίνδυνες μυήσεις.

Η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών κάνει μύηση στην Συστάδα. Τι είναι η Συστάδα της Αυτοκρατορίας;

Империя Сильнейших Ведьм посвящает в Рощу

Υπάρχουν εκείνοι που βρίσκονται ακόμα μακριά από την μαγεία, αλλά καταλαβαίνουν πολύ καλά την ανάγκη της βελτίωσης της ποιότητας της ζωής στη Γη. Τέτοιοι άνθρωποι δεν είναι έτοιμοι να μυηθούν, αλλά είναι σε θέση άνετα να μπουν στη Συστάδα της γνώσης. Η Συστάδα σημαίνει τη δυνατότητα για ανάπτυξη, αφού ανήκουμε σε μια δυνατή οργάνωση των μαγισσών. Είναι η προστασία, η στήριξη και η βοήθεια από τον Δημιουργό της Αυτοκρατορίας των πιο δυνατών Μαγισσών.

Η Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών είναι μια ενιαία οργάνωση για όσους ασχολούνται με τα μάγια και τα ξόρκια ανεξαρτήτως από την κατεύθυνση της μαγείας, την εθνικότητα και το θρήσκευμα. Στην Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών γίνονται μαθήματα μαγείας, μελετούμε όλες τις κατευθύνσεις της μαγείας, τελειοποιώντας τις μέρα με τη μέρα. Σε όλες τι χώρες οι σοβαροί μάγοι και μάγισσες γίνονται μέλη της ΑΔΜ με σκοπό την απόκτηση πιο βαθειάς γνώσης για τη μαγεία και την βοήθεια στη Γη. Σήμερα η ένταξη στην Αυτοκρατορία σημαίνει επιβεβαίωση του καθεστώτος της μάγισσας. Γι’ αυτό πολλοί άνθρωποι που προστρέχουν στη μαγική βοήθεια των μαγισσών και των μάγων, μαθαίνουν για την μύηση στην ΑΔΜ από την Αλιόνα Πολίν.

Η Αλιόνα Πολίν είναι συγγραφέας μαγικών βιβλίων, δημιούργησε τον μεγαλύτερο αριθμό από τα μαντεία στον Κόσμο και είναι μοναδικός άνθρωπος που αποκάλυψε για όλους τη μαγεία των Ταρώ και απέδειξε την έλλειψη των κλασσικών συλλογών Ταρώ για την ενέργεια. Η ίδια η Αλιόνα Πολίν έχει εκδώσει την πλήρη συλλογή Ταρώ. Στην ιστοσελίδα υπάρχει πληθώρα βίντεο υλικών για εκμάθηση. Η μεγαλύτερη κόρη Κριστίνα Μανδραγόρα έχει εκδώσει το πρώτο της βιβλίο στα 14 της. Όλα αυτά αποδεικνύουν τη δυνατότητα της ανάπτυξης και της ανόδου στη μαγεία με βάση τις γνώσεις της Δυνατής Μαγικής Δυναστείας.

Οι μαθητές της Αλιόνα Πολίν εκδίδουν ήδη τα βιβλία τους και τα χαρτιά, έχουν μαγικούς θαλάμους στην ιστοσελίδα της ΑΔΜ. Η εκμάθηση της μαγείας και των ξορκιών στην Αυτοκρατορία είναι μια πλήρης βαθειά προσέγγιση που έχει όλες τις κατευθύνσεις. Εδώ η θεωρία περιπλέκεται με την πρακτική και δημιουργούνται δυνατές μάγισσες και μάγοι, ενώ αναβαθμίζεται η Δύναμη των μαγισσών με προϊστορία.

Συχνή ερώτηση

Αν μια μάγισσα ή ένας μάγος που έχουν την μαγική Δύναμη των προγόνων, δηλαδή τη δύναμη των μάγων που περνάει από γενιά σε γενιά, χρειάζονται να περάσουν από την τελετή μύησης;. Ναι, χρειάζεται. Όπως αναφέρεται πάνω, η τελετή μύησης στη μάγισσα στην ΑΔΜ είναι είσοδος σε ένα Ενιαίο Μαγικό Κανάλι και η δυνατότητα λήψης πιο βαθιών γνώσεων και, πέραν τούτου, είναι και η επικοινωνία με τους ομοϊδεάτες του και η ανταλλαγή εμπειριών.

Το εύρος της Αυτοκρατορίας των πιο δυνατών Μαγισσών φαίνεται σε όλους και η ΑΔΜ έγινε ενός είδους μητέρα όλων των μαγισσών και μάγων, μόνο οι απατεώνες αποφεύγουν να εισέλθουν στην Αυτοκρατορία, επειδή δεν χρειάζονται την εκμάθηση της μαγείας και των ξορκιών. Να έχετε πάντα υπόψη σας, όταν απευθύνεστε σε μια μάγισσα, αν είναι μέλος τα Αυτοκρατορίας, πάντα μπορείτε να μας στείλετε μια διευκρινιστική επιστολή, επειδή όλοι οι σοβαροί μάγοι και μάγισσες είναι μέσα στην Αυτοκρατορία των πιο δυνατών Μαγισσών. Η μάγισσα σπουδάζει μια ζωή, επειδή η γνώση της μαγείας είναι απέραντη, και ακριβώς για αυτό το λόγο όλες οι σοβαρές μάγισσες γίνονται μέλη της ΑΔΜ. Για τη βοήθεια στους ανθρώπους στη Μόσχα λειτουργεί το Κέντρο Παραψυχολογίας της Αλιόνα Πολίν, όπου με το κοινό δουλεύουν οι μαθητές της μάγισσας.


Для желающих пройти Посвящение в ведьмы и ведуны

Для желающих войти в Рощу Империи

Об Алёне Полынь Отзывы Пресс-центр / СМИ о нас Контакты