16.01.2018

Over het Imperium van de sterkste duivelins (NL)

Het Imperium van de Sterkste Duivelins is het einige occult organisatie op het international niveuau.

Потомственная ведьма Алёна Полынь

De Stichter van het ISD is de nakomelingschappige duivelin Alyena Polyn. De betrekking van generaties, wat eigenlijk geeft het recht om nakomelingschappige, of nageslachtige duivelin te noemen is niet gewone woording. Mijn Oma is een vertegenwoordiger van edelijke Huis van duivelins maar op het dag vandaag al mijne dochters volbrengen de dynastie van duivelins.

In onze gemeenschap een beeld van duivelins is gevormd als een ruwe en ongeletterde vrouw of bejaarde, die woont niet een publieke leven maar die de dag en nacht door tovert ergens op begravenis of achter de stoof. Ik wil aanduiden, omdat de juiste begrijping is tot het moment verloren. Duivelin betekent degene die kent materie, duivelins waren tussen verschillende stratas van het bevolking, alsook tussen edels, maar op het moment mensen kennen alleen plattelands zwartekunst en grootmoe op blote voeten, net als in bastschoenen. Inmiddels, vele edelmensen waren diep in occult praktijken ingetrokken en ze opstelde occult gemeenschappen. Toverschap en occultisme van de edels verschilde zeer veel van de plattelands zwartekunst. Het diepte van herkenning en de mogelijkheid van serieuze bestudering van de Schepping alsook belangstelling voor zwartekunst als voor een wetenschap waren de kenmerken van toverschap van de edelmensen. Onvoorwaardelijk, de ritualen zelf hadden overige Kracht en richting, omdat de mileau altijd bepaalt opname van het wereld.

In het kultuur van alle volken zijn er genoeg diepe kennissen, de zwartekunst van mensen van verschillende sociale status en verschillende volken al hetzelfde heft het enige Bron – De Primordiale. Juist op het Kracht van De Primordiale is het Inperium van de Sterkste Duivelinsgesticht. Wij verdelen het Aarde in Landen niet, wij herkennen alleen Kanten op eigen vertegenwoordiging dat het Aarde is het ongedeelde lichaam. De kennissen van elke Land, zwartekunst van alle volken is wat eist diepgaande studie. Veel is verloren maar niet reddeloos. Het ISD herstelt onwetende kennissen van verleden en doet zijn eigen toverschappige ontploffingen.

Wat houdt zich het Imperium van de Sterkste Duivelins mee?

Чем занимается Империя Сильнейших Ведьм?

Het prinsipale en belangrijkste taak van het Imperium van de Sterkste Duivelins is de verbetering van de levensvoorwaarden op het Aarde en de verhoging van de mensenlevenskwaliteit voor wie volgt zwartekunst, degene, wie is noodzakkelijk aan het Aarde voor de betrekkingen. Waarmee wordt de levensactiviteit op het Aarde en de levenskwaliteit verbeterd?

Ten aanzien van de kennissen welke in praktijke vorm de duivelins en Onwetenden van het ISD aanpassen tot het Aarde. Ook ten gunste van natuurkundige hulp tot het Aarde. Namelijk door het planten van bomen en bloemen uit de Rode Boek. Niet alleen een gewoonlijke planting, maar ceremoniele, die brengt door krachtige energetische rituelen voor de herstelling van het Aarde.

De bestudering van de toverkraft en zwartekunst op zeer diepe niveau helpt de duivelins en ontwetenden van de Imperium om zijn magische kennissen te uitoefenen niet alleen om eigen levenskwaliteit to verhogen en goede doen voor nabije mensen, maar ook daarmee helpen ze aan de Landen waarin ze wonen, alsook het gehele planet Aarde.

In de wereldopname van de mensen zijn vele religies ingeschreven, maar het Imperium van de Sterkste Duivelins zegt over het ongedeelde Bron van alle wetenschappen. Elke Religie is gebouwt daarop dat een spesifieke kennis ontstaat en die altijd heeft als een doel een verschillende wijze van mensenbeseffing te beinvloeden. Wij ontkennen geen geloofte; wij alleen zeggen dat alles is ingedeelbaar. Door het scheppen van een of een andere geloofte, door het wenden tot een of een andere God jullie moeten zelf beseffen dat het moederschoot van alles is De Primordiale. De Primordiale van alles wezende en dragende. Hekel aan een bepaalde Land is altijd de ontkenning van een Kant van het Aarde, hetzelfde, wat is een hekel aan een gedeelte van eigen lichaam. Door het kwetsen van de gelovigen gevoelens van een Geloofte of algemeen in God door het uitzeggen de falissemont van hun Geloofte en door een globalizatie van een andere is een sloppige weg van onwetendheid. De kennissen in alle Gelooften zijn uit ontwetende leer uitgekomen.

Elke religie heeft een kennis gefiltreerd op het wijze van de mensenbeseffing van een volk van een bepaalde Land, maar met in de rekeningnemen zodra de onwetenden zouden niet wat extra komen te weten wat waarschijnlijk leidt tot de belangstelling voor hun eigen individuele beseffing en het verlaten van een gemeenschap van biorobots. Juist daarom het Imperium van de Sterkste Duivelins houdt van het hele Aarde en leert alle kennissen. Net omdat een mogelijkheid te scheppen voor Zielgrootheid, namelijk het stijgen van de ziel vanuit personaliteit tot het Grootheid (precies dit is de mening van het word »Zielgrootheid”). De Zwartekunst is een wetenschap van alle wetenschappen en tegelijkertijd een Gellofte van alle gelooften, i.e. het houdt erin een graan dankzij degene wij kunnen een tuin bouwen. Wij begrijpen het diepte en de mogelijkheiden van die kennissen welke worden van dag tot het dag voor ons geopend.

Het Imperium van de Sterkste Duivelins houdt een ceremonie van inzegenining tot duivelins en ontwetenden. De inzegening tot de duivelin of een ontwetende is niet een ritual van renunciatie van een of andere egregor (als, bvb, renunciatie van Jezus), niet het kelen van een haan op begravenis. Als een tovenaar zegt U over renunciatie of omgekeerd, als hij inzegend alleen moslims of christenmensen dan is hij onkundig.

De inzegening naar duivelins of tovenaars in het ISD is, voor het eerst, het ingang naar het Imperium, ten tweede, het ontgrijpen van de krachten van de vier elementen, ter derde, het ontwetende kanaal, ten vierde, het ontgrijpen van een Schepper’s kanaal. Dit is een echte inzegening naar een duivelin of een ontwetende, en, zeker, dat betekent verantwoordelijkheid en de plichten. Over het inzegening bestaan er boeken en videokonferenties voor het verstaand van wat eigenlijk is de inzegening naar een duivelin, omdat de onwetenheid leidt tot onbegrijpelijke vreemde en soms gevaarlijke inzegeningen.

Het Imperium van de Sterkste Duivelins doet de inzegening naar een Grove. Wat is een Grove van een Imperium?

Империя Сильнейших Ведьм посвящает в Рощу

Er zijn degenen wie is nog te ver van de zwartekunst, maar wie begrijpt goed de noodzakkelijkheid om het leven op het Aarde te verbeteren. Die mensen zijn niet bereid tot het inzegening naar een duivelin, maar ze kunnen vrijwel komen naar de ontwetende Grove. Een Grove betekend een mogelijkheid om te grooien door het aansluiten van een krachtige duivelinens’ organizatie. Dat is een verdediging, steun en hulp van egregor van het Imperium van de Sterkste Duivelins.

Het Imperium van de Sterkste Duivelins is een ongedeelde organizatie voor allemaal wie zich bezig houdt met zwartekunst en de toverschap, onafhankelijk van het zwartekunst richting, etnische oorsprong en geloofte. In het Imperium van de Sterkste Duivelins bestaan er zwartekunst klassen, wij leren de zwartekunst en de tovering in alle zijn richtingen en wij verbeteren onze praktijken van een dag tot het dag. In alle Landen de echte duivelins en ontwetenden treden het ISD in met het oog om te meer diep de ontwetende en behelpende praktijken op het Aarde te leren. Vandaag het intreden naar het Imperium is al een versterking van een duivelin’s status. Daarom mensen wie wenden tot duivelins en tovenaars voor de zwartekunst hulp leren over de inzegening naar het ISD namelijk van Alyena Polyn.

Alyena Polyn is een auteur van de vele zwartekunst boeken, een creator van het grootste aantal oraculs in het Wereld en het enige person wie is de zwartekunst van Taro voor iedereen geopend en wie heft een bewijs getoond van onvolledigheid van de klassieke Taro dekken naar energie. Er is een volledige Taro dek van 111 kaarten namelijk door Alyena Polyn uitgegeven. Er is een grote hoeveelheid van de leervideomateriaalen op het Site. Haar eldere dochter Kristina Mandragora heft zijn eerste boek op het 14 jaar leeftijd uitgegeven. Dit alles betuigt over de mogelijkheid om te grooien en ontwikkelen in de zwartekunst op het basis van de kennis van een Sterke Ontwetende Dynastie.

De leerlingen van Alyena Polyn al publiceren hun eigen boeken en kaarten, ze hebben zwartekunst offices op het ISD website. Het studie van zwartekunst en toverschap in het Imperium – is een waardevolle en diepgaande aanpak die alle richtingen omvat. Waar het teorie is toegevoegd door praktijken en welke scheppen krachtige duivelins en tovenaars en welke zijn de ontheffing voor het Kracht van nakomelingschappige duivelins.

Vaak gestelde vraagstuk

Is het inzegening nodig voor een duivelin of een tovenaar wie hebt een nakomelingschappige kracht, i.e. een erfelijke magische Kracht? Ja, dat is nodig. Als is boven geschreven, de inzegening naar een duivelin of tovenaar in het ISD betekent het ingang naar een Ongedeelde Ontwetende Kanaal, alsook een mogelijkheid om de meer diepe kennissen te krijgen, onder andere, dat laat toe communicatie met de eensgezienden alsook het uitwisseling van de werken.

De Grootschaligheid van het Imperium van de Sterkste Duivelins is wel zichtbaar aan iedereen en het ISD is geworden Sui Generis een Moeder van alle duivelins en tovenaars, alleen kwakzalvers vermijden het ingang naar het Imperium, zoals ze hebben geen behoefte om zwartekunst en toverschap te studeren. Jullie moeten altijd in de rekening nemen, als U naar een duivelin voor het hulp komen, of zij bestaat in het Imperium van de Sterkste Duivelins; jullie kunnen ons een aanvraag sturen, omdat alle serieuze duivelins en ontwetenden zijn binnen het Imperium van de Sterkste Duivelins. Een duivelin leert al zijn leven door zoals het kennis van zwartekunst en toverschap is grenzeloos, juist daarom alle serieuze praktikanten treden het ISD in. Om mensen te helpen een Parapsychologisch Centrum van Alyena Polyn in Moskou is geopend waar de studenten van de bekendste duivelin consulteren de bezoekers.


Для желающих пройти Посвящение в ведьмы и ведуны

Для желающих войти в Рощу Империи

Об Алёне Полынь Отзывы Пресс-центр / СМИ о нас Контакты


Картинка для анонса: 

Возврат к списку